logo

Reforma completa a Premià

Entrem en un rebedor on a través d’un panelat de color blanc, deixem integrades totes les portes de pas, i donem amplitud fent reflectir tot en uns miralls que destaquen sobre una paret de color fosc, provocant contrast per omplir aquest espai sense volums. Un parquet de fusta tenyida ens acompanya per tot l’habitatge.

Arribem a un saló on seguim amb el contrast de gris antracita i blanc, però a aquest li donem un toc de calidesa integrant la fusta a la zona de menjador i acompanyant al mobiliari una xemeneia elèctrica.

Des de la zona de menjador, i a través d’una porta de dues fulles de vidre corredisses integrades en els envans, accedim a una cuina equipada amb mobiliari SANTOS, model MINOS, en color blanc. Per seguir amb la línia de color de la resta de l’habitatge, les parets s’han pintat en color antracita, salvant de taques amb un frontal de silestone. En una distribució com aquesta busquem el poder deixar integrats la majoria d’aparells (frigorífic, rentadora, assecadora, rentavaixelles) per no trencar la continuïtat del mobiliari.

Date: November 04, 2014